Deltag i forskningsprojekt

Coronanyt: Gennemførsel af forskningsprojektet udskydes, der er åbent for tilmeldinger og så snart det er muligt, informerer vi om tid og sted. Forbliv sund og bevar det gode humør.

Er du bekymret? Forstyrrer stress dine relationer? Dit job?

Skaber bekymringer følelsesmæssige sorte skyer og mental tåge?

Har travlhed gjort det svært at tage gode beslutninger?

Denne oplevelse har potentiale til at være transformativ, hvis du svarede “Ja” til et spørgsmål.

Deltag i forskningsprojekt

Et spændende europæisk forskningsprojekt skal undersøge dette og du kan deltage i Sønderborg. Download pdf udgave af invitation på dansk.

Det er gratis at deltage. Tilmelding til forskningsprojektet kan ske på den engelske side: Tilmeld.

Når du har tilmeldt dig og vi har det ønskede antal deltagere, vil du blive informeret om hvornår og hvordan undersøgelsen gennemføres.

Sådan foregår det:

Del I: 1 time

I løbet af denne tid læner du dig tilbage, slapper af og lytter til en sekvens af specifikke frekvenser, mens vi måler: din vejrtrækning, ændringer i temperatur samt hjerte og hjernens aktivitet.

Del II: 3 timer

Til denne mini-workshop præsenteres den videnskabelige forbindelse mellem de frekvenser, der anvendes i undersøgelsen, og hvordan det er forbundet med livskvalitet og relationer. Det giver mulighed for at lære at udnytte bevidst hensigt og logik til at foretage positive ændringer i dit liv.

Hvis du er klar til at reducere angst, meld dig til forskningsprojektet og opdag, hvordan lyd kan hjælpe dig med at beslutte, hvad der er personligt meningsfuldt og gøre det målbart.